Tel.:
China Nieuw Neonteken fabrikant
Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Laat de wereld van hoogte genieten - kwaliteit de producten van de reclamevertoning van China!

Thuis Nieuws

China in 2020, Shengtong in 2020, neemt opnieuw toe

Klantenoverzichten
Jessica is een zeer oprechte persoon met een zeer ernstige houding ten opzichte van het werk. Satom is een fabriek die met sterkte spreekt en zeer koele producten produceert.

—— Danielle

U bent een vertrouwende leverancier, ben ik zeer tevreden met uw dienst en gelukkig om zakelijke relatie op lange termijn met uw bedrijf tot stand te brengen.

—— Jacques Rogge

Vertrouwende en betrouwbare leverancier, houden wij van uw producten.

—— Woodgate Osman

Werkelijk grote geleide neontekens. De pantonekleuren zijn aangepaste 100%! Nice om Metis in Kantonmarkt te kennen. Dank voor uw hulp!

—— Lakshman Permachandra

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
China in 2020, Shengtong in 2020, neemt opnieuw toe

China heeft bijna helemaal de nieuwe kroonepidemie bevat. Het leven van de Chinese mensen is over het algemeen teruggekeerd naar normaal. De Chinese mensen moeten niet meer met het virus worden verward. Alle grote en kleine ondernemingen over het land hebben normaal gewerkt, en de fabrieken hebben normale productie hervat. In het dagelijkse leven, kunnen wij allen uit reizen en naar believen eten. Wij maskeren gewoonlijk worden gedragen in openbare ruimten, openbaar vervoer en liften.

 

China in 2020, Shengtong in 2020, neemt opnieuw toe

 

Volgens gegevens door het Algemene Beleid van Douane worden vrijgegeven over zevende, in Oktober, waren de de de buitenlandse handelsinvoer en uitvoer van mijn land 2,84 triljoen yuan, een verhoging die van 4,6%, de vorige snelle de groeitendens voortdurend en de positieve groei bereiken vijf opeenvolgende maanden die. Onder hen, was de uitvoer 1,62 triljoen yuan, een verhoging van 7,6%; de invoer was 1,22 triljoen yuan, een verhoging van 0,9%; het handelssurplus was 401,75 miljard yuan, een verhoging van 34,9%.

 

In de eerste 10 maanden van dit jaar, was de totale waarde van de invoer en de uitvoer van mijn land van goederen 25,95 triljoen yuan, een jaarlijkse verhoging van 1,1%. Onder hen, was de uitvoer 14,33 triljoen yuan, een verhoging van 2,4%; de invoer was 11,62 triljoen yuan, een daling van 0,5%; het handelssurplus was 2,71 triljoen yuan, een verhoging van 16,9%.

 

Terwijl de schaal van handel blijft stijgen, ook stijgt het de exportmarktaandeel van mijn land. Bij de context van een strenge globale economische recessie en het significante krimpen van de externe vraag, benadrukt dit de sterke veerkracht van de buitenlandse handel van mijn land.

 

De veiligheidsproductieafdeling van Liwan-Districtsoverheid kwam aan Shengtong-fabriek over de situatie leren. Hoofdwen, de manager van de fabriek, zei dat de productie van de gehele fabriek op een ordelijke manier is en het productieorderplan van de fabriek reeds 30 December, 2020 heeft bereikt. Zestig arbeiders werken om de goederen aan klanten vóór Kerstmis, met plannen voor verdere uitbreiding volgend jaar te worden.

 

China in 2020, Shengtong in 2020, neemt opnieuw toe

Beeld van Shengtong-Assemblageafdeling

Bartijd : 2020-11-20 09:44:05 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Metis Long

Tel.: 0086 135 330 65178

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.
Lang Wan Building, 392 Fangcun het Wegwesten, Liwan-District, Guangzhou, China.
Tel.:+86-20-8163-7677
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Nieuw Neonteken Leverancier. Copyright © 2016 - 2021 gdacrylic.com. All Rights Reserved. Developed by ECER