Tel.:
China aangepaste neonreclames fabrikant
Guangzhou Sheng Tong Display Products Co., Ltd

Laat de wereld van hoogte genieten - kwaliteit de producten van de reclamevertoning van China

Thuis

Guangzhou Sheng Tong Display Products Co., Ltd Fabrieksreis

Klantenoverzichten
WIJ VONDEN ÉÉN OF ANDERE BEDRIJVENstole ONZE BUREAUfoto's EN EISTE DIE THEIRS ZIJN, WIJ ZIJN BESCHAAMD VAN HUN GEDRAG, EN HOPEN ONZE CLIËNTEN OM HEN TE VERWERPEN!

—— BERICHT van Satom-Vertoning

U bent een vertrouwende leverancier, ben ik zeer tevreden met uw dienst en gelukkig om zakelijke relatie op lange termijn met uw bedrijf tot stand te brengen.

—— Jacques Rogge

Vertrouwende en betrouwbare leverancier, houden wij van uw producten.

—— Woodgate Osman

Ik ben online Chatten Nu
1
ONZE MACHINES
ONZE MACHINES

ONZE MACHINES

Ons bedrijf heeft automatische snijmachine, oppoetsende machine, enz. vooruitgegaan, besparend productietijd en besparend uw goederenkosten.

1
Ons Globaal Merk
Ons Globaal Merk

Ons Globaal Merk

Laat de wereld van hoogte genieten - kwaliteit de producten van de reclamevertoning van China

 • lopende band

  Co. van de Vertoningsproducten van Guangzhousheng Tong, Ltd, dat in 1998 wordt opgericht, is een belangrijke fabrikant in de adverterende vertoningsindustrie met meer dan 14 van de productiejaar ervaring in China. Met acrylworkshop, houten ambachtworkshop, de workshop van het metaalproces, spraying&printing ruimte, team van de vorminjectie R&D, 60 goed - de opgeleide arbeiders en het volledige systeem voor kwaliteitscontrole, onze fabriek verlenen OEM en ODM de dienst voor vele mondiale partners.

   

  Wij zijn geëngageerd aan het ontwikkelen van innovatieve producten geweest, momenteel hebben wij 11 octrooien van gebruiksmodel in LEIDEN neonteken, Wijnvertoning en Sigaretvertoning (1 octrooi voor uitvinding) bereikt. Onze fabriek heeft volledige reeksen producten en sterke R&D-innovatiemogelijkheden. Producten van elke jaar zijn de hete verkoop lanched, met inbegrip van van het LEIDENE de reeks neonteken, reeks van de Wijnvertoning, reeks van de Sigaretvertoning, tribune van de Productvertoning, Ijsemmer, Kosmetische de de de geplaatste vertoningsreeks, Backgammon, Houten vertoningsproducten, enz.

   

  Onze cliënten worden gegeven dezelfde evaluatie: Oplossing van het test de uitvoerige ontwerp en hoog - goederen van de kwaliteits de &favorable prijs ook.

   

  Wij hopen oprecht om samenwerking op lange termijn met meer merken, verdelers en handelaren te vestigen om win-win zaken te bereiken.

   

  U bent warm welkom om Satom-Vertoning in op om het even welk ogenblik te bezoeken.

 • OEM / ODM

  De het bedrijfeigenschappen van de Satomvertoning van Hoge qaulity en Innovatief ontwerp, onze producten genieten van goede reputatie in onze klanten van 22 verschillende landen in de wereld. 

   

  Wij hebben meer dan 14 de productieervaring van het jaar, die OEM&ODM-de dienst verlenen voor globale merken: Carlsberg, Jinro, Jinbean, Martini, Budweiser, Barardi, Marlboro, Dunhill, Kent .....

 • R & D

  1. Met geavanceerd materiaal en rijpe productielijnen.

  2. Er zijn 5 werknemers in ons R&D-team, die meer dan 14 ervaring van het jaar in deze industrie hebben. 

  3. Het bedrijf van Shengtong is één van weinig bedrijven die geïntegreerde en hoge rendabele oplossing kunnen verstrekken. 

   

Contactgegevens
Guangzhou Sheng Tong Display Products Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Ruby Pan

Tel.: 86-20-8163-7677

Fax: 86-20-8199-3500

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Guangzhou Sheng Tong Display Products Co., Ltd
Rm 208-216, de Lange Bleke Bouw, 392 Fangcun het Wegwesten, Liwan-District, Guangzhou, China.
Tel.:86-20-8163-7677
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Custom Neon Signs Leverancier. Copyright © 2016 - 2019 gdacrylic.com. All Rights Reserved. Developed by ECER