Tel.:
China Nieuw Neonteken fabrikant
Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Laat de wereld van hoogte genieten - kwaliteit de producten van de reclamevertoning van China!

Thuis

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Co. van de Vertoningsproducten van Guangzhoushengtong, Ltd, opstelling in 2009, is de belangrijke adverterende vertoningsfabrikant van de acrylproducten van uitstekende kwaliteit, LEIDENE neontekens, de tribunes van de metaalvertoning met meer dan 16 jaar OEM & ODM ervaring in China. Voorziend klanten van ontwerpoplossingen, snelle steekproeflevertijd binnen 10 dagen, ontmoeten wij 100%-de kwaliteits one-stop dienst. Overgaand Sedex en SGS certificatie, heeft Onze fabriek technologieinnovatie als onze kern, genomen en hoogst rendabele uitvoerige oplossing aangeboden. Dienend vele bekende merken rond de wereld, genieten wij van een goede reputatie in de industrie.


In termen van machines en materiaal, zijn er meer dan 30 geavanceerd machines en materiaal, 2 professionele lopende band, CNC verwerkingsafdeling, de workshop van de lasergravure, UVdruk, metaal het stempelen, LEIDENE kring, het ontwerpteam van de vorminjectie, 70 goedgetrainde geschoolde arbeiders en een volledig systeem voor kwaliteitscontrole.


De Reeks van het neonteken: wij verstrekken neontekens, openluchtneontekens, de decoratie van neontekens, leidden tekens, de tekens van het bierneon en diverse soorten de oplossingen van neontekens.


Acrylreeks: Wij hebben meer dan 20 octrooien in de acrylreeks van de spelraad, met inbegrip van acrylbackgammonreeks, acrylschaak, acryl vier op een rij verworven, acryl tuimelen toren, acrylbackgammonlijst, acryltic Tac Toe, acrylvertoningstribune en allerlei nieuwe acrylproducten.
De Reeks van de vertoningstribune: het rek van de sigaretvertoning, de tribunes van de metaalvertoning, ABS vertoningstribune en de tribune van de alcoholvertoning.
Onze voordelen: het steunen van 24 uren online efficiënte communicatie met het op de markt brengende team, de derdekwaliteitscontrole, de veilige transacties, en de goede prijs.


Hoop dat wij partners in de nabije toekomst zullen worden en win-win zaken zullen bereiken! Welkom om onze fabriek te bezoeken!

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Satom

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 10,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

1.Our de Visie van het bedrijf: Word het bekende merk in de globale op de markt brengende en adverterende vertoningsindustrie!

 

2.Our de Opdracht van het bedrijf: Creërend waarde voor klanten, brengend geluk voor partners, en Makend tot de maatschappij bijdragen!

 

3.Our de Waarde van het bedrijf: Ben Eerlijkheid, ben Dankbaar, ben Verantwoordelijk en houd lerend!

 

2020: Onder de achtergrond van covid-19, hebben de bedrijfszaken de groei omgekeerd,
met zijn productiecapaciteit verdubbelde, en snelle levertijd binnen 10-15 dagen.

 

2018: De Shengtongvertoning werd een one-stop grote productie die klanten van het productmogelijkheden van de reclamevertoning voorziet, die de industrie leiden.

 

2017: De Shengtongvertoning verkreeg het octrooi van spelreeks (backgammon, geplaatste backgammonlijst, XO-spel), en werd verstrekt het „High-tech Ondernemings“ certificaat door de overheid.

 

2016: De Shengtongvertoning ontwikkelde met succes een nieuw type van LEIDEN neonteken, met 9 belangrijke technische voordelen, en werd een gebiedende fabrikant van nieuwe LEIDENE neontekens in China.

 

2015: De Shengtongvertoning vestigde behulpzame agentschapvennootschappen met klanten in Argentinië, Zuid-Korea, Australië en andere landen.

 

2014: Shengtongvertoning geplaatste high-end vertoningen, die rendabele uitvoerige ontwerpoplossingen verstrekken.

 

2013: De Shengtongvertoning nam aan het Eerlijke Kanton deel, wonnen de innovatieve producten unaniem lof van klanten.

 

2011: De Shengtongvertoning werd een gouden leverancier van Alibaba.

 

2009: De Shengtongvertoning lanceerde met succes het handelsmerk Satom.

 

bedrijfsdiensten

1. Verstrek vrij ontwerp;

2. de levertijd van de 3 dagensteekproef;

3. 15 dagen snelle levering;

4. Het goedkeuren van inspectie van de derde;

5. Meer dan 16 jaar van ervaring in het dienen van beroemde merken.

 

 

Bedrijfteam

1. Ons team verleent de online dienst van 24 uur, bekwaam in het Engels, het Spaans en Japanner.

 

2. Het technische team is goed bij een meer dan dozijn procestechnieken zoals LEIDENE kringen, hardware, injectievormen, en diverse acryl reclamedruk.

 

3. Het verstrekken van een one-stop verwervingsplan om kosten voor klanten te besparen.

 

 

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.
Michong Industriezone, Dali Town, Nanhai-District, Foshan, China
Tel.:+86-20-8163-7677
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Nieuw Neonteken Leverancier. Copyright © 2016 - 2021 gdacrylic.com. All Rights Reserved. Developed by ECER