Tel.:
China Nieuw Neonteken fabrikant
Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Laat de wereld van hoogte genieten - kwaliteit de producten van de reclamevertoning van China!

Thuis

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.

De Shengtongvertoning heeft zich bij het voorzien van de acrylproducten van uitstekende kwaliteit, LEIDENE neontekens, en de tribunes van de metaalvertoning van 16 jaar OEM en ODM de dienstervaring geconcentreerd. De Shengtonggroep heeft 3 belangrijke fabrieken: Niuniu acrylfabriek, de nieuwe geleide fabriek van het neonteken, en het rekfabriek van de metaalvertoning. Het heeft 2 belangrijke merken: „Satom“, en „Verlichtingsstier“.

 

In termen van machines en materiaal: het heeft machines en materiaal, professionele assemblageproductielijnen, CNC verwerkingsafdeling, de workshop van de lasergravure, UVdruk, metaal het stempelen, LEIDENE kring, het ontwerpteam van de vorminjectie, en meer dan 100 goedgetrainde technici en perfect Systeem voor kwaliteitscontrole vooruitgegaan.

 

Neonfabriek: verstrekkend nieuwe LEIDENE openluchtneontekens, hebben de tweezijdige neontekens, de speciale aangepaste tekens van het rugplankneon, de tekens die van het Desktopneon, momenteel de volledige industrie op het gebied van LEIDENE neontekens leiden, en Chinese onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten in onderzoek en ontwikkeling verkregen.

 

Acrylfabriek: zich concentreert op R&D van diverse high-end hebben de complexe acrylproducten, en vele uitvindingsoctrooien in de acrylreeks van het spelschaak, met inbegrip van acrylbackgammon, acrylschaak, acryl vier op een rij verkregen, acryl etc. tuimelen toren, acrylbackgammonlijst, acryltictac teen.

 

Het rekfabriek van de ijzervertoning: zich concentreert bij het verstrekken van diverse specificaties van tabak, tonen de alcohol, de drank en andere producten rekken voor winkels, supermarkten, bars.

 

Ons voordeel: overgaand Sedex en SGS certificatie, neemt onze fabriek altijd technologische innovatie als kern en verstrekt rendabele uitvoerige oplossingen uit de ontwerpbron. Het kan uw dringende productiedoorlooptijd (15-20 dagen) ontmoeten, 100%-kwaliteitscontrole.

 

Ongeacht de grootte van de zaken, zijn wij bereid om een vennootschap met u te vestigen om u te helpen uw zaken kweken en een win-win samenwerking bereiken.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Satom

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 10,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 70% - 80%

geschiedenis van het bedrijf

2018: De Shengtongvertoning is een one-stop verwerkende groep geworden die nieuw geleid neonteken, de tribunes van de ijzervertoning, acrylspelen en schaak verstrekt, en zijn vermogen van R&D en van het ontwerp is voor de industrie.

 

2017: De Shengtongvertoning verkreeg het octrooi van spelreeks (backgammon, geplaatste backgammonlijst, XO-spel), en de Chinese overheid verstrekte het „High-tech Ondernemings“ certificaat.

 

2016: De Shengtongvertoning ontwikkelde met succes een nieuw type van LEIDEN neonteken, met 9 belangrijke technologievoordelen, en werd een gebiedende fabrikant van nieuwe LEIDEN neonteken in China.

 

2015: De Shengtongvertoning vestigde behulpzame agentschapvennootschappen met klanten in Argentinië, Zuid-Korea, Australië en andere landen.

 

2014: Shengtongvertoning Geplaatste high-end vertoning, die rendabele uitvoerige ontwerpoplossingen verstrekken.

 

2013: De Shengtongvertoning nam aan het Eerlijke Kanton deel, wonnen de innovatieve producten unaniem lof van klanten.

 

2011: De Shengtongvertoning werd gouden meer supllier van Alibaba.

 

2009: De Shengtongvertoning lanceerde met succes het handelsmerk Satom.

bedrijfsdiensten

1. Verstrek vrij ontwerp;

2. de levertijd van de 3 dagensteekproef;

3. 15 dagen snelle levering;

4. Keur de inspectie van de derdefabriek goed;

5. Meer dan 16 jaar van ervaring in het dienen van beroemde merken.

 

Bedrijfteam

1. Ons team verleent de online dienst van 24 uur.

 

2. Het technische team is bekwaam in een meer dan dozijn procestechnologieën zoals LEIDENE kringen, hardware, injectievormen, en diverse acryl reclamedruk.

 

3. Verstrek een one-stop verwervingsplan om kosten voor klanten te besparen.

Guangzhou Shengtong Display Products Co., Ltd.
Lang Wan Building, 392 Fangcun het Wegwesten, Liwan-District, Guangzhou, China.
Tel.:+86-20-8163-7677
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Nieuw Neonteken Leverancier. Copyright © 2016 - 2021 gdacrylic.com. All Rights Reserved. Developed by ECER